Vezetőváltás

2023.12.01. 13:06

Új igazgató áll a Schneider Electric gyöngyösi gyára élén

Mitasz Ádám friss diplomásként, 11 éve kezdett dolgozni a cég gyöngyösi üzemében.

Szabó István

Mitasz Ádám a gyöngyösi gyár új igazgatója

Forrás: Schneider Electric

December elsejével Mitasz Ádámot nevezték ki a Schneider Electric gyöngyösi gyárának élére, tájékoztatta portálunkat a vállalat. Közlésük szerint az új igazgató 2012-ben, közvetlenül diplomája megszerzését követően érkezett a társasághoz, kezdetben tervezőmérnökként dolgozott az üzemben. Három évvel később már rábízták a tervezőiroda vezetését, majd 2020-ban, miután kinevezték a gyártási hatékonyságért felelős vezetőnek, tagja lett a gyöngyösi üzem igazgatóságának is. A következő év elején tovább bővültek feladatai, a vevői projektekért felelős műszaki csapat vezetését is rábízták.

A Schneider Electric a tájékoztatásában kitér arra, hogy Mitasz Ádám átfogó ismeretekkel rendelkezik a cég gyöngyösi gyárában készülő Canalis termékről. A Gyöngyösön gyártott áramvezető sínekre hatalmas a kereslet, mivel a kábeles megoldáshoz képest lényegesen gyorsabban telepíthetők velük az ipari berendezések, illetve kedvezőbb ár/érték arányt képviselnek.

– Nagy megtiszteltetés számomra a mostani kinevezés, és az én példám is jól mutatja, hogy a Schneider Electricnél valóban nyitva áll a karrierépítés lehetősége a fiatalok számára. Az elmúlt időszakban mintegy 900 millió forint értékben valósítottunk meg fejlesztéseket a gyöngyösi üzemben, amelyek jó alapot teremtettek ahhoz, hogy a jövőben is dinamikusan fejlődjünk – mondta el Mitasz Ádám.

A Schneider Electric gyöngyösi gyárának eddigi vezetője, Siliga Tünde új feladatot kapott a vállalatnál, nemzetközi pozícióban folytatja karrierjét, tájékoztatott a cég.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában