Mikulás

2023.12.06. 19:30

Zenével és énekkel is kedveskedett az őszszakállú a lábadozó gyöngyösi kisbetegeknek + fotók

A gyöngyösi Városom, szeretlek Egyesület Mikulása a város kórházának gyermekosztályára látogatott.

Szabó István

A gyöngyösi kórház gyermekosztályának kisbetegeihez muzsikával érkezett a Mikulás

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Szerdán délután a gyöngyösi Városom, szeretlek Egyesület Mikulása érkezett a Bugát Pál Kórház gyermekosztályára. Juhász László kedves gyermekdalokkal szórakoztatta a játékszobában összegyűlt kisbetegeket és szüleiket. A hallgatóság soraiban újszülöttek is voltak, békésen aludva édesanyjuk karján a dallamok közben. Végül megérkezett a Mikulás is az ajándékcsomagokkal, csokoládéval, szaloncukorral, majd szétosztotta a gyerekek és az édesanyák között. Meglátogatta azokat a kisbetegeket is, akik ágyhoz kötve feküdtek, s búcsúzáskor megígértette a gyermekekkel, hogy jövőre nem a kórházban, hanem az otthonaikban keresheti fel őket. 

Szókovács Péter, az egyesület elnöke elmondta portálunknak, hogy a Mikulás szerepét Kiss Ferenc vállalta magára. Az elnök azt is hozzátette, hogy a kórház előtt a Gyöngyösi Petőfi Sándor Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményben jártak, ahol valóságos koncerthangulatban zajlott a dalok hallgatása. Reméli, hogy a zene, az ének és az ajándékok segítenek a kórház kisbetegeinek is a mielőbbi gyógyulásban, tette hozzá Szókovács Péter.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában