Karácsony vége

2024.01.08. 07:30

Domoszlón ezen a napokon szállítják a karácsonyfákat

Az ünnepek elteltével az NHSZ Mátra Hulladékkezelő Nonprofit Kft. díjmentesen gyűjti össze a karácsonyfákat a településen.

Hornyák Réka

Kérjük, hogy a közterületek rendjének és tisztaságának megóvása, illetve a balesetek elkerülése érdekében a karácsonyfákat ne dobják az úttestre, a parkokba, a zöldterületekre, hanem helyezzék azokat a hulladékgyűjtő edények mellé vagy azok helyére – olvasható az NHSZ Mátra Hulladékkezelő Nonprofit Kft. kérése a Domoszlói Művelődés Facebook oldalán közzétett bejegyzésben. 

Felhívják a figyelmet arra is, hogy a fákat tisztán, azaz idegen anyagoktól mentes állapotban helyezzék ki a megadott szállítási napon reggel hat óráig. Tehát a fenyőfán nem lehet maradék dísz, csillagszóró, gyertya vagy más, bármilyen ráakasztott termék. 

Domoszlón január 11-én csütörtökön és január 18-án csütörtökön szállítják a karácsonyfákat. 

A bejegyzésből az is kiderül, hogy amennyiben a karácsonyfa túl nagy és nem kerül elszállításra, úgy azt a gazdája Gyöngyösön a Kenyérgyár út 19. szám alatti hulladékgyűjtő udvarban díjtalanul leadhatja, nyitvatartási időben. 

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: Kuklis István/Délmagyarország)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában