Pofátlan parkolások

2024.01.31. 14:58

Ezt gondolják a heol.hu olvasói az egri elektromos roller szolgáltatás korlátozásáról

A közgyűlésen szóba került az egri elektromos roller bérlő szolgáltatás kérdése. Olvasóink többsége úgy gondolja, hogy ha korlátozzák azt, hol lehet parkolni a Bird rollerekkel, akkor az egész szolgáltatás értelmét veszti.

Szabadi Martina Laura

E-rollerek Egerben - Most változnak a szabályok

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Olvasóinkat kérdeztük arról, hogy szerintük kell-e korlátozni azt, hol lehet parkolni az elektromos rollerekkel Egerben. Mint ahogy arról már beszámoltunk, Keresztes Zoltán (Momentum) a Felsőváros rollerproblémáját vitte be a januári közgyűlésre. Ha a szolgáltató is egyetért a döntéssel, akkor az északi városrészben a jövőben nem lehet csak úgy ledobni a rollereket bárhová, mert tovább ketyeg a bérlés a felhasználónak.

A szavazás eredménye Forrás: heol.hu

A szavazás eredménye szerint a többség úgy gondolja, ha korlátozzák a parkolási lehetőségeket, akkor értelmét veszti a szolgáltatás. Nem sokkal marad el viszont mögöttük azok száma sem, akik úgy gondolják az egész városban meg kellene határozni, hogy hová lehet letenni a rollereket. Csupán a voksolók 3 százaléka szavazott arra, hogy a felsővárosban korlátozni kellett a Bird rollerek parkolását. A hozzászólásokból is az derül ki, az emberek jó része úgy gondolja, hogy néhány olyan ember miatt, akik másokat akadályozva parkolják le a rollereket, nem érdemes korlátozni az egész szolgáltatást, mert kevesebben fogják használni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában