Baleset

2024.01.31. 09:01

Gázolt a vonat a hatvani vonalon, késések vannak

Hosszabb menetidőre kell számítani a hatvani vonalon a gázolás miatt.

Heol.hu

Késnek a vonatok (Illusztráció)

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A Keleti pályaudvarról 7:25-kor - Miskolcon, Nyíregyházán, Debrecenen át - a Nyugati pályaudvarra elindult Tokaj InterCity (IC 560) elgázolt egy embert Rákos állomáson. Nem közlekedik tovább az IC - adta hírül a Mávinform szerdán reggel.

  • Mint írják, utasai a Keleti pályaudvarról Egerbe 8 órakor induló Agria InterRégióval (5500) utazhatnak tovább Füzesabonyig, 
  • a Miskolc felé utazók pedig a Keleti pályaudvarról 8:25-kor Kassára, illetve Sátoraljaújhelyre induló Hernád-Zemplén InterCityvel (IC190) utazhatnak. Rákoson és Füzesabonyban is megáll.

A helyszínelés ideje alatt – várhatóan 10-11 óráig – két vágányon szünetel a forgalom Rákos állomáson, emiatt a Budapest-Hatvan és a Budapest-Újszász-Szolnok 15-30, esetenként 30-50 perccel nőhet a menetidő - hívta fel a figyelmet a Mávinform.

Forgalmi változások: 

Hozzátették, a Keleti pályaudvarról Szolnokra 8:15-kor induló Z60-as (3332) vonat Sülysápig S60-as vonatként közlekedik. Onnan várhatóan 15 perces késéssel halad Szolnokig. A gázolásban érintett Tokaj IC (IC 560) helyett Nyíregyházáról 10:31-kor mentesítő vonat indul - Debrecenen, Szolnokon át - a Nyugati pályaudvarra. Miskolcról a 11:29-kor továbbinduló Tokaj InterCityvel (IC 563) lehet eljutni Nyíregyházára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában