Bálint-nap

2024.01.25. 13:00

Idén is megrendezik a szerelemhétvégét Noszvajon

A noszvaji Bálint-nap idén is különleges helyszíneken és különleges programokkal várja az érdeklődőket.

Hornyák Réka

Noszvaj idén is a szerelmesek falujává változik egy hétvégére. Minden program, minden helyszín a szerelmet, a szeretetet hirdeti, így február 10-én, szombaton egész napos boldog szórakozás várja nálunk a szerelmeseket – olvasható Noszvaj honlapján

A szerelmespárok csináltathatnak jegygyűrűt a kovácsnál, a barlanglakásokban, szerelmi vallomást tehetnek a De la Motte-kastélyban, a Gazdaház öreg falai között édes kettesben sütögethetnek, valamint kézműveskedhetnek a Manufaktúra Klub műhelyben. Finom falatokat fogyaszthatnak a vendégszerető barlangban, sétálhatnak a Szerelmes Meseúton, a nap végén pedig meghitten lazíthatnak a Nomádban. Mindezt megörökíthetik a nap folyamán az Igazi pillanatok fotózáson is. 

A Bálint-napi programcsomagra már várják a szerelmesek jelentkezését. Mint Noszvaj honlapján is olvasható, érdemes szállást is foglalni a környéken, hiszen a program késő estig tart. 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában