Nyílt nap

2024.01.11. 09:00

Januárban is nyílt napra várja leendő hallgatóit az egri egyetem

Egerben és Jászberényben is várják a leendő hallgatókat.

Molnár Helga

Január 23-án és 24-én az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem (EKKE) egri és jászberényi épülete is megnyitja kapuit leendő hallgatói előtt, így az érdeklődőknek lehetőségük nyílik arra, hogy az intézmény falai között személyesen, testközelből tapasztalják meg, hogy sikeres felvételi esetén mi várhat rájuk a következő időszakban – írja az EKKE honlapján.

Az intézmény egész napos programmal készül a továbbtanulni vágyóknak, akik többek között a képzési kínálattal, a felvételi eljárás menetével is megismerkedhetnek, de a diákéletet meghatározó programokba is betekintés nyerhetnek.

Egerben reggel 9 órától délután 14 óráig készülnek különböző programokkal az érdeklődőknek. Felvételi tájékoztatók – melynek keretében Bukta Péter, az Oktatási Hivatal osztályvezetője bemutatja a felvételi eljárás részleteit is –, intézményi körséta és a képzési kínálathoz kapcsolódó bemutatók segítenek megtapasztalni, miért is érdemes az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemet választani. Ha még bizonytalan vagy a pályaválasztásban, a pályaorientációval foglalkozó kollégák segítenek meghozni a legjobb döntést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában