Begyűjtés

2024.01.16. 07:40

Íme az utcalista a karácsonyfák begyűjtéséről Egerben

Elkezdődött a fenyőfák gyűjtése Egerben. Napra pontosan megjelölték, melyik egri utcáből mikor viszik el a karácsonyfákat.

Szabadi Martina Laura

Megkezdődött a karácsonyfák elszállítása (Illusztráció)

Forrás: Lang Róbert/Somogyi Hírlap

– Január 15-én két ütemben (2024.január 15-január 19. és 2024. január 29-február 2. között) kezdi a közterületekre kihelyezett karácsonyfák elszállítását az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. A fenyőfák díjtalan elszállítását az egri lakosság részére biztosítják a zöldhulladékkal megegyező szállítási napokon a www.egrihulladek.hu oldalon található részletes utcalista alapjánhívta fel a figyelmet Eger önkormányzata Facebook-oldalán.

A részletes lista Forrás: egrihulladek.hu

Kérik a lakosságot, hogy a karácsonyfákat a környezetet nem szennyező, illetve a forgalmat nem veszélyeztető módon díszek, fényfüzérek, talp nélkül szíveskedjenek kihelyezni a további hasznosíthatóságuk érdekében.  Társasházi övezetekben a hulladékgyűjtő edény mellé, míg magánházas övezetekben az ingatlan elé kérik a kihelyezést. Amennyiben olyan méretű karácsonyfát helyeznek ki (5 métertől magasabb), ami nem fér a gyűjtőjárműbe, illetve lemarad a gyűjtés idejéről vagy selejtezendő műanyag karácsonyfát adnának át, úgy az Eger, Homok u. 26. szám alatti hulladékgyűjtő udvar vehető igénybe nyitvatartási időben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában