Energiaipar

2024.01.13. 19:20

Az energetika iránt érdeklődők ezrei látogattak tavaly a Mátrai Erőműbe

Szakmai csoportok, diákok, vállalatok munkavállalói és vezetői ismerkedtek az erőművel.

Szabó István

A Mátrai Erőmű

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A legjobb módja annak, hogy megismerjük a Mátrai Erőművet, ha testközelből, a saját szemünkkel láthatjuk, közölte közösségi oldalán az MVM Mátra Energia Zrt.

– Köszönjük látogatóinknak, hogy az óévben is éltek ezzel a lehetőséggel, és több ezren látogattak el hozzánk. A szakmai csoportok és diákok mellett számos, az energetika iránt érdeklődő volt kíváncsi arra, hogyan is járul hozzá az MVM Mátra Energia Zrt. az ország energiaszükségletének biztosításához. Nagy örömünkre szolgált, hogy az elmúlt évben vendégeink között tudhattuk nagyobb vállalatok, valamint az MVM csoport munkavállalóit és vezetőit egyaránt. Az Erőművek Éjszakáján pedig újra lehetőséget kaptunk többet megmutatni magunkból. Jelenleg azon munkálkodunk, hogy az új esztendőben is megannyi érdekes, tanulságos és maradandó pillanatot adhassunk látogatóinknak. Tavasztól újult erővel találkozunk! – áll az MVM Mátra Energia Zrt. közleményében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában