Beruházás

2024.01.22. 10:20

Célegyenesben az óvodafejlesztés Ludason + videó

Az új épületszárny révén elegendő férőhelyet tudnak biztosítani a kisgyermekeknek.

Szabó István

A ludasi óvoda új épületszárnya a közeljövőben fogadhatja a gyerekeket

Forrás: Vargáné Csengeri Mónika - Ludas polgármestere/Facebook

A ludasi kisbabák születésével egyre nő az igény az óvodai férőhelyek iránt, ezért időben léptek ezen a téren is, adta hírül a közösségi oldalán Vargáné Csengeri Mónika polgármester.

– Az óvodaberuházással elegendő férőhelyet tudunk biztosítani a ma itt élő, a jövőben ide születő, illetve az új beköltözőkkel várhatóan érkező óvodások részére. Az volt a célunk, hogy egy modern épületben, korszerű, energiahatékony környezetben működhessen tovább óvodánk két csoportja, fejlődjön az ellátás, a gyermekek és a dolgozók számára egyaránt komfortos, és a nevelési munkát professzionálisan támogató környezetet teremtsünk. Kiemelt célunk volt a helyi foglalkoztatás is, hiszen intézményeinkben főként ludasi fiatalokat foglalkoztatunk. Az új épületszárnyban új csoportszobát hoztunk létre a hozzájuk tartozó mosdókkal, öltözőkkel, nevelői szoba, orvosi szoba, fejlesztő szoba is létesült ezzel az újabb családbarát beruházással – amellyel a legtöbbet a ludasi családosok nyernek – fogalmazott Vargáné Csengeri Mónika.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában