Jelölés

2024.02.05. 19:25

Az Év embere lehet Péter, aki a recski kisfiú életéért futott

Nádudvari Péter élete legnagyobb futását vállalta tavaly egy beteg recski kisfiú életéért. A debreceni Nagytemplomtól Országunk csúcsáig a Kékestetőre három nap alatt ért fel. Ennek köszönhetően folytathatják Marci kezelését.

Barta Katalin

Nádudvari Péter és Marcika a együtt értek fel a Kékestetőre

Forrás: Beküldött fotó

Portálunkon is megírtuk, hogy több mint 160 kilométert futott az ország legmagasabb pontjáig Nádudvari Péter, ahol a 6 éves, agydaganattal küzdő, recski Marcika várta. Szívhez szóló pillanatok voltak, ahogy kézen fogva együtt tették meg az ultramaraton utolsó métereit. A kilométereket örökbe fogadva közel 6 millió forint gyűlt össze a rengeteg adományozónak köszönhetően. Most az Év embere díjra jelölték a Hajdú-bihari Napló és a haon.hu Év embere 2023 szavazásán.  

A kisfiú édesanyja közösségi oldalán buzdít mindenkit, szavazzanak a Kosztyu Ádám Emlékére Alapítvány jótékonysági futójára, Nádudvari Péterre. Ő ugyanis Marci gyógyulásáért élete legnagyobb futását vállalta, egészen a debreceni Nagytemplomtól Országunk csúcsáig a Kékestetőre eljutni három nap alatt. 

Javarészt neki köszönhető, hogy folytathatják a költséges kölni kezeléseket. - Számunkra Peti maga a csoda, aki megérdemli az Év Embere díját! - írja az anyuka. Az online voksolás során február 14-én 10 óráig tudják leadni a szavazatokat. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában