Történt mulasztás?

2024.02.14. 17:45

Belső vizsgálat folyik a gyöngyösi városházán

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal iratokat foglalt le a városházán egyes önkormányzati sporttámogatásokkal összefügésben.

Szabó István

A gyöngyösi városházán folyó belső vizsgálatról annak lezárta után adnak tájékoztatást

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal iratokat foglalt le tavaly novemberben a gyöngyösi városházán egyes önkormányzati sporttámogatásokkal összefügésben, adta hírül csütörtöki közleményében a városháza. A közlésük szerint bűncselekmény gyanúja nem az önkormányzattal szemben merült fel, hanem valamelyik sportegyesület gazdálkodásával kapcsolatban. Mint közölték, további információkkal a folyamatban lévő ügyről a városháza nem rendelkezik, ezért tájékoztatást sem tud adni.

A városháza közleménye szerint a sporttámogatások elszámolásának gyakorlatával kapcsolatban ugyanakkor Hiesz György polgármester kezdeményezésére dr. Kozma Katalin jegyző januárban belső vizsgálatot rendelt el önkormányzati feladatkörben történt esetleges mulasztások feltárására a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal érintett szervezeti egységeinél. A vizsgálat eredményéről annak lezárulta után adnak tájékoztatást, közölte a gyöngyösi városháza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában