Verseny

2024.02.18. 13:08

Egészségügyi szakdolgozók versengtek Parádfürdőn

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Heves Vármegyei Területi Szervezetének szervezésében február 17-én rendezték meg a „Hivatásunk mesterei vagyunk " szakmai versenyt.

Barta Katalin

Az első helyér járó elismerést a PÁK FOREVER csapata érdemelte ki

Forrás: Parádfürdő Kórház/Facebook

Munkájuk során, a betegágyak mellett, a rendelőkben, a műtőkben, a diagnosztikai területeken minden nap kihívások előtt állnak és hivatásuk legjobbját kell nyújtaniuk az egészségügyben dolgozóknak. Emellett szakmai fejlődésre is van idejük: immár 11. alkalommal vállalkoztak arra Heves vármegye kórházainak szakdolgozói, hogy összemérjék tudásukat. A házigazda idén a Parádfürdői Állami Kórház volt, melynek szakdolgozói csapata a 2023 évi verseny győztese volt. 

Szombaton pedig kiderült, melyik a legjobban felkészült szakdolgozói csapat a Parádfürdői Állami Kórházban rendezett rangos versenyen.  A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Heves Vármegyei Területi Szervezetének szervezésében tartott, a „Hivatásunk mesterei vagyunk " versengésen 13 csapat vett részt, tudásuk legjavát nyújtva. 

Az I. helyezést a PÁK FOREVER csapata szerezte meg, így ők vehetnek részt az országos megmérettetésen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában