Állati sztorik

2024.02.10. 12:26

Egy igazi kis bajkeverő a kétútközi Graefl Major fehér szamara

Rozi, a szamár, aki volt már esküvői vendég és ette már meg tévedésből más ételét is.

Hornyák Réka

Rozi, a szamár hat éve hűséges társa az étteremnek

Forrás: Graefl_Major/Facebook

Rozikáról, a törpe albínó szamárról osztott meg szívmelengető történeteket Facebook oldalán a kétútközi zöld Michelin-csillagos Graefl Major

Mint írják, házi kedvencük hat hónapos csacsi korában került a Poroszló-Kétútközön található majorba, Szepesi Péter, a házigazda tulajdonos születésnapi ajándékaként. Azonban a megfelelő meglepetés érdekében az állatot napokig kellett rejtegetniük a fészerben, mielőtt átadhatták. 

Rozika immáron hat éve hűséges társa az étteremnek, hangos iázással köszönti gazdáit akkor is, amikor csak közelednek felé, de még meg sem látja őket. A bejegyzésben elmondták, hogy Rozi az első években kijárt a legelőre Bandi bácsival és a birkanyájjal, de aztán néhányszor megszökött, egyenesen a vasútállomásra, így ennek a rutinnak vége lett. 

A nagy bajkeverőnek többek között volt olyan esete is, hogy egy esküvőn beállt a násznép közé vendégnek, de olyan is előfordult, hogy váratlan vendégként megette a vendégasztal tányérjából a salátát. 

Ma már Rozi társakat is kapott, így harmadmagával él boldogan a csapatnál, akik a végtelenségig imádják őket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában