Program
2024.02.24. 07:04
Halételek a gasztronómiában rendezvény lesz Poroszlón
Tóth Balázs
A Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarában működő Vendéglátó Mesterek Klubja a gasztronómiai vállalkozások, szakemberek, oktatók szakmai közösségének szervez programot. Az idei első alkalommal Poroszlón tartanak rendezvényt. Február 26-án 16 órától Halételek a modern gasztronómiában címmel a Fűzfa Panzióban Bede Róbert mesterszakács, szakoktató és Babiczki László borász beszélnek. Emellett lesz látványfőzés és ételeket kóstoltatnak. Jelentkezni a kamara honlapján lehet, tájékoztattak.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre