Együtt szórakoztak

2024.02.25. 12:23

Így táncolnak egy bázisiskolában a gyöngyösoroszi kisdiákok + videó, fotók

Az Oktatási Hivatal Bázisintézménye címet viselheti a Gyöngyösoroszi Árpád Fejedelem Általános Iskola.

Szabó István

Önfeledten szórakoztak a gyerekek

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A Gyöngyösoroszi Árpád Fejedelem Általános Iskola – a Nemzetiségi Pedagógiai Oktatási Központ és a bíráló bizottság javaslatai alapján – az Oktatási Hivatal Bázisintézménye címet viselheti három évig, tájékoztatta portálunkat Pásztor Ferenc intézményvezető. 

– Nagy örömünkre szolgál, hogy az Oktatási Hivatal az általa kiírt pályázaton a rendkívül magas szakmai színvonalú pályamunkák közül érdemesnek ítélte iskolánkat a cím viselésére. Megtisztelő mindez az intézmény vezetése és a pedagógusok számára is, hiszen a jógyakorlatok átadásával továbbfejleszthetjük szakmai tudásunkat. Intézményünkben jelenleg 125 roma nemzetiségi diák tanul, bázisintézményünkben kiemelt hangsúlyt kap a kompetenciáik fejlesztése – részletezte Pásztor Ferenc.

Amíg az intézményvezető a célkitűzéseket, és az azok eléréséhez szükséges munkatervet részletezte, az iskolában farsangi bál kezdődött meg. Beszélgetésünk végén nem hagyhattuk ki, hogy be ne kukkantsunk a bálba, az önfeledten szórakozó gyerekek, a szüleik és az iskola pedagógusai közé.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában