Csillagok útján

2024.02.25. 08:01

Játssz, és nyerj belépőt a gyöngyösi Omega koncertre!

Az Omega - Csillagok útján című koncertshowra sorsol ki 2 páros belépőt csütörtökön a Mátra Művelődési Központ.

Szabó István

2023 09 17 Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál vasárnapi zárónapja - Gyöngyös - Czímer Tamás - Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czimer Tamas

A március 2-án, a gyöngyösi dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnokban tartandó Omega - Csillagok útján című koncertshowra sorsol ki 2 páros belépőt csütörtökön 14 órakor a Mátra Művelődési Központ, adta hírül szombaton a kulturális intézmény a közösségi oldalán. 

– Az esély megragadásához két dolog szükséges: 1. megosztani ezt a posztot a saját idővonalon. 2. válaszolni hozzászólásban – az eredeti poszt alatt – egy nagyon bonyolult kérdésre: mi a görög ábécé utolsó betűje? – áll a Mátra Művelődési Központ Facebook-oldalán.

Portálunkon már beszámoltunk arról, hogy március 2-án az Omega hat évtizedének legnagyobb slágerei csendülnek fel Gyöngyösön, többek között Bolyki Balázs, Feke Pál, Rost Andrea, Szabó Győző, Szinetár Dóra tolmácsolásában, és természetesen a legendás zenekar dobosa, a gyöngyösi származású Debreczeni Ferenc is fellép.

képaláírás: Az Omega Testamentum tavaly szeptemberi koncertje is hatalmas sikert aratott Gyöngyösön Forrás: Czímer Tamás

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában