Kutatások

2024.02.04. 11:15

Jól szerepeltek a lőrinci Március 15. tanulói az egri versenyen

A lőrinci iskola több tanulója is helyezést ért el az egri katolikus egyetem konferenciáján.

Heol.hu

A diákok és felkészítő tanáruk (jobbra)

Forrás: Beküldött fotó

A Heves Vármegyei Szakképzési Centrum Március 15. Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tanulói idén is remekeltek az egyetem által meghirdetett versenyen, adta hírül az intézmény:

- Aranyi Renáta 11.C osztályos kisgyermekgondozó, -nevelő képzésben résztvevő tanuló Alkohol. Fogyasztod? című esszéjével szociálpedagógia kategóriában II. helyezést ért el és ezzel jogosult 40 pontra az egyetemi jelentkezéskor. Kovács Vivien Anna 11.C kisgyermekgondozó, -nevelő képzésben résztvevő tanuló: A bölcsődés korú „Alfa” gyermekek mozgásfejlődése című esszéjével pedagógia kategóriában nem ért el helyezést, de 10 pontot kapott az egyetemi felvételi eljárásban. Vivien másik kategóriában is indult, ahol Adele és én - zenei produkciójával a kategória III. helyezését érte el és 30 pontot az egyetemi felvételin. Ebben a produkcióban Szabó Krisztina énekművész is segítette a felkészülését. Oláh Zamfira és Takács Gréta 10.C osztályos oktatási szakasszisztens képzésben résztvevő tanulók Kortárskapcsolatok online vagy offline című esszéjükkel szociálpedagógia kategóriában megosztott III. helyezést értek el és 30 pontot kapnak az egyetemi felvételin - írták.

A diákok felkészítő tanára Kocsisné Birkás Edit oktató volt. Mint ahogy arra felhívták a figyelmet, a helyezést elért esszék helyet kapnak a májusban megjelenő egyetemi kiadványban.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában