Kormányhivatal

2024.02.06. 19:30

Jubiláló kollégákat köszöntött a főispán Egerben

A kormányzati szolgálati jogviszonyban töltött idő után járó elismeréseket adott át tizenegy kormánytisztviselőnek Ignácz Balázs főispán. A kormányhivatal vezetője gratulált és köszönetet mondott a jubiláló kollégák munkájáért.

Heol.hu

Ignácz Balázsfőispán köszönötötte a kormányhivatal jubiláló dolgozóit

Forrás: kormanyhivatalok.hu

Hartai Tibor földhivatali osztályvezető (hatvani földhivatali osztály) 40 év, Kiss Ildikó kormányablak szakügyintéző és dr. Eperjesi József járási főállatorvos (Gyöngyös) 35 év, Árvai Andrásné rehabilitációs szakügyintéző és Fülöpné Liszkai Katalin vármegyei vezető ápolónő 30 év szolgálat után vehetett át elismerést - írja honlapján a Heves Vármegyei Kormányhivatal.

Huszonöt éves jubileumot ünnepel Paulenka Mária pénzügyi és számviteli szakügyintéző, Szabó Károly József állategészségügyi szakügyintéző, Dala Róbert földmérési szakügyintéző (hatvani földhivatali osztály) és Kadlott Lajosné ingatlan-nyilvántartási szakügyintéző (egri földhivatali osztály), míg Goth Gabriella igazgatási ügyintéző (Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Normatív Támogatások Kérelemkezelési Osztálya) és Pádár Erika, a foglalkoztatási főosztály projektmunkatársa 20 éve dolgozik a közigazgatásban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában