Elűzték a telet

2024.02.27. 09:24

Maszkabál volt a szihalmi Kis Bocs Egyesületnél

A szihalmi Kis Bocs Egyesületnél sem maradt el a farsang, közös családi maszkabálban ünnepeltek.

Hornyák Réka

A Kis Bocs Baba-Mama Közhasznú Egyesület célja, hogy a vidéki kismamák, anyukák, gyermekek, családok számára olyan komplex szolgáltató központot nyújtsanak, ahol az ő igényeik szerint szerveznek családi és közösségi programokat. Ezért minden évben újabb és újabb programokkal, eseményekkel készülnek, hogy minél több fajta élményt oszthassanak meg a szülőkkel és gyermekekkel. 

Az év közbeni ünnepeket is megszervezik saját körben, ezzel is programot teremtenek a családoknak és a gyermekeknek. Így hétvégén, a Zenés Babusgató keretein belül, a szülőkkel és gyermekekkel együtt búcsúztatta el a telet a Kis Bocs, a szihalmi Játékközpontban, árulta el portálunknak Galyasné Dósa Katalin, az egyesület elnöke. A maszkabálon jelmezbe bújtak a résztvevők és játékokkal, előadással, valamint sok-sok nevetéssel ünnepelték a farsangot. A résztvevők között megjelent egy kisegér, egy tigris, de még a Star Wars egyik szereplője, Yoda mester is tiszteletét tette a hangulatos délutánon. 

Galyasné Dósa Katalin továbbá elmondta, hogy a Zenés Babusgatót minden hónapban megszervezik a szihalmi Játékközpontban, ahol a legkisebbek is dalolászhatnak szüleikkel. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában