Gratuláció

2024.02.13. 15:30

Maugli lenyűgözte egykori gyöngyösi tanárait

További sikereket kívánt A dzsungel könyve főszereplőjének volt iskolája, a gyöngyösi Berze gimnázium.

Szabó István

Kerek Dávid (első sorban, középen) egykori tanárai körében az egri színházban

Forrás: Berze Nagy János/Facebook

Kerek Dávid, az egri Gárdonyi Géza Színház A dzsungel könyve című előadásának Mauglija egykori iskolája, a Gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium tanáraira is óriási hatással volt alakításával, adta hírül a gyöngyösi gimnázium a közösségi oldalán.

– Az egri színházban elbűvölve hallgattuk a csodás dalokat, a méltán népszerű zenét, néztük a fantasztikus táncos koreográfiákat, a remek színészi alakításokat. Ahogy a percek teltek, egyre inkább magával ragadott minket a dzsungel világa kimondott és kimondatlan törvényeivel együtt. A főszerepben Kerek Dávidot, iskolánk egykori nagyszerű diákját láthattuk, aki ismét elvarázsolta hajdani tanárait a nézőtéren. Energiával teli játéka, mélyről feltörő, sugárzó embersége, magával ragadó személyisége elhitette velünk: tudna szép is lenni ez a világ! Köszönjük Dávid! További rengeteg sikert kívánunk! – üzente a Berze a Facebook-oldalán a Színház- és Filmművészeti Egyetem végzős, zenés színművész szakos hallgatójának.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában