Beauty Day

2024.02.14. 08:16

Szépségipari szakmák mutatkoznak be Hevesen, ez lesz a Beauty Day

Március 3-án lesz a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara „Szövetségben a Vállalkozókkal projekt keretében a Beauty Day, ide várják a fodrászokat, kozmetikusokat, kézápoló és körömkozmetikus szakembereket, és minden ezen szakmák iránt érdeklődőt.

Molnár Helga

Új trendek, kulissza titkok, fejlődés, megújulás, nyitottság, lendület, hatékonyság, energia, tudatosság, sokszínűség, varázslat, szépség, praktikum, brandépítés, siker, social media: mindez egy napon egy helyen a szépségipari szakmák workshopján Hevesen, március 3-án, a Hevesi Művelődési Központban 10-től délutánig.

A rendezvény a szépségipari tevékenységet folytató vállalkozásoknak szól, akikhez különböző előadásokkal mások mellett neves fodrászok, kozmetikusok, körmösök érkeznek, s a workshop majd három szakmai szekcióban zajlik interaktív módon, szakmai bemutatókkal, melyek mellett lehetőség nyílik a tapasztalatcserére, egymással történő kötetlen beszélgetésekre is.

A rendezvény háziasszonya és szakmai szervezője Kalmárné Nagy Ildikó aranykoszorús mesterfodrász, megnyitja Katrics Krisztina, a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Ipakamara kézműipari alelnöke és Sveiczer Sándor, Heves polgármestere.

A workshopról további részleteket, s a részvétellel kapcsolatos infókat ide kattintva lehet megtekinteni, minden szakma iránt érdeklődőt várnak.

A rendezvény a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara „Szövetségben a vállalkozókkal” projekt keretében valósul meg.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában