Felhívás

2024.02.29. 12:13

Útlezárás lesz Egerben mert átadnak egy félmilliárdos beruházást

A Dobó István Vármúzeum szervezésében március 1-jén hivatalosan is átadják a felújított Lenkey-házat. Emiatt útlezárás lesz Egerben.

Heol.hu

A felújított Lenkey-ház tárgyalásra

Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

A tervezett program keretében az ünnepélyes megnyitó résztvevői a városházán tartott díszünnepséget követően a Dobó István téren gyülekeznek, majd innen 16. és  16.30 óra között az Érsek utca – Széchenyi István utca útvonalon átvonulnak a Kováts János utcában lévő épülethez - derült ki az egri önkormányzat csütörtöki tájékoztatásából.

A rendezvény biztonságos megvalósítása érdekében 16.00– 8.00 óra között a Kováts János utca kijelölt részét lezárják. Kérik, hogy a Széchenyi István utca – Kováts János utca kereszteződésénél óvatosan közlekedjenek. 

A Lenkey-házat több mint 400 millió forintból újították fel, pontos költségvetése nem ismert. Elhangzott már 400, olvasható volt előterjesztésben 430, de 470 millió forint is elhangzott már az egri közgyűlésben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában