Választás 2024

2024.03.25. 17:00

A 3. körzetben egy 3 gyermekes édesanya az egri Fidesz jelöltje

Majorosné Juhász Eszter a Fidesz képviselőjelöltje Eger 3. számú választókerületében. A 3 gyermekes édesanya hívő keresztény is.

Heol.hu

Majorosné Juhász Eszter a Fidesz képviselőjelöltje Eger 3. számú választókerületében. Eszter hét éve dolgozik az egészségügyben, gyakorló keresztényként a másokon való segítségnyújtás határozza meg a mindennapjait – jelentette be Vágner Ákos, a Fidesz egri polgármesterjelöltje.

3 gyermekes édesanya a Fidesz képviselőjelöltje
3 gyermekes édesanya a Fidesz képviselőjelöltje
Forrás: Vágner Ákos/Facebook

– Három gyermek édesanyja, akiket katolikus hit és konzervatív értékrend szerint neveltek, s akik már három unokával ajándékozták meg. Igazi lokálpatrióta, egész életében Egerben élt. Gyermekkora egy részét a Tihamér városrészben töltötte, ahová felnőttként visszatért. Ismeri a körzete minden zegzugát, s jól látja a megoldásra váró feladatok is.  Ahhoz, hogy ezeket meg tudjuk valósítani, kitartó, elkötelezett és tettre kész képviselőre lesz szükségünk ebben a városrészben is. Majorosné Juhász Eszter ilyen ember! – írta róla Vágner Ákos.

Dr. Pajtók Gábor országgyűlési képviselő is posztolt a bejelentésről, egy videót is közzétett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában