Munkavégzés

2024.03.12. 07:20

Elkezdődött az egri vasútállomás előtti tér felújítása

Több éve panaszkodnak a területre. Az egri vasútállomás előtti tér méltatlan állapota úgy látszii, hamarosan a múltté lesz, most felújítják a teret.

Molnár Helga

Elkezdődött az Állomás tér felújítása – hívta fel a figyelmet Eger Város Hivatalos Oldala. Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, az egri vasútállomás környéke évek óta nincs tökéletes állapotban, a félig-meddig aszfaltos, máshol macskaköves burkolatra időről-időre panaszkodnak a helyiek.

Elkezdődött az egri vasútállomás felújítása
Elkezdődött az egri vasútállomás felújítása
Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Mirkóczki Ádám polgármester januárban úgy nyilatkozott portálunknak, hogy részben megújul a terület. Annak ellenére végzi a munkát az önkormányzat, hogy MÁV területről van szó, mert látják, hogy évek óta nem oldódik meg a probléma.

Most azt láthatjuk, hétfőn reggel kezdetét vette az évtizedek óta rossz állapotban lévő Állomás tér burkolatának helyreállítása. A kivitelezés során szegélyátépítésekre, burkolatfelújításokra valamint járda és peron felújításra kerül sor.

A munkavégzés előreláthatólag 1,5-2 hónapot vesz igénybe, ez idő alatt az állomás előtt található hat parkolóhelyet lezárják, a gépjárműforgalom számára a Spar áruház irányába biztosított a közlekedés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában