Előadások

2024.03.20. 10:04

Hamarosan kezdődik a Lajosvárosi Szabadegyetem

Művészetek és a tudomány lesz a témája a Lajosvárosi Keresztény Kultúráért Egyesület eseményének, amely március végén kezdődik.

Heol.hu

A Lajosvárosi Keresztény Kultúráért Egyesület március 26-án szervezi meg első alkalommal a Lajosvárosi Szabadegyetem sorozat alkalmai havonta, keddenként folytatódnak, az események eset hat órakor kezdődnek. Előadást tart majd többek között Habis László, Eger korábbi polgármestere, Csókay András, a közismert orvos valamint dr. Löffler Erzsébet történész is, a helyszín a Találkozások háza lesz az Aradi utcában. 

A program Forrás: Lajosvárosi Keresztény Kultúráért Egyesület 

A sorozatban első alkalommal Sáry Pál Jézus pere egy katolikus jogász szemével című előadása lesz hallható Nagykedden a Találkozások házában. Előadást tart a későbbiekben Csókay András a keresztény hit és orvoslás témájában, Habis László pedig arról, hogy milyen Eger egy Lokálpatrióta szemével, emellett dr. Löffler Erzsébet a Barkóczi albumról beszél majd. Az egri városrész közösségépítő eseményét rendező egyesület várja az új tagok csatlakozását is, tette közzé a lajosvárosi plébánia.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában