Zenede

2024.03.26. 15:53

Taranaleleszen is házhoz ment a Zenede

Barta Katalin

Tarnaleleszen a napokban megtelt a Rákóczi Péter Közösségi Színtér a Házhoz megy a Zenede - interaktív könnyűzenei ismeretterjesztő koncertre és hangszersimogatóra érkező érdeklődőkkel.

Tarnaleleszen is nagy siker volt a Házhoz megy a Zenede program
Tarnaleleszen is nagy siker volt a Házhoz megy a Zenede program
Forrás: Házhoz megy a Zenede Oktatási Centrum/Facebook

A fellépő művészek Bordás József, A Házhoz megy a Zenede Oktatási Centrum művészeti vezetője, Artisjus-díjas zenetanár, dob-művész, Baricz Gergő, az X-Faktor felfedezettje, zenetanár, a pop-hazai rock élet szerves része, a Kőbányai Zenei stúdió énektanára, a 2023-as jubileumi István a Király előadások Koppánya, Nagy Zoltán, a Fiesta - Csordás Tibi zenekar tagja, számos pop produkció gitárosa,  Kovács Felicián, Kovács Kati és a Wellhello együttes zongoristája, billentyűse, valamint Köpöncei Dániel, basszusgitáros, magyarországi és felvidéki produkciók tagja, a lottó show zenekarának és Feke Pál produkcióinak basszusgitárosa voltak, akik elvarázsolták a fiatalokat és nagy sikert arattak. 

A kulturális misszió ezúttal is a Petőfi Kulturális Program a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával, a Nemzeti Művelődési Intézet szervezésében valósult meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában