Kicsi forradalmárok

2024.03.16. 08:42

Huszárképzésen jártak a felsőtárkányi ovisok +fotók

Az óvodai és bölcsődei csoportok „huszárképzésen” vehettek részt a felsőtárkányi Karap Tanyán.

Heol.hu

Huszárképzésen jártak a felsőtárkányi gyerekek

Forrás: Beküldött fotó

Új színfolttal gazdagodott a felsőtárkányi óvodások és bölcsődések élete. A nemzeti ünnep alkalmából a Felsőtárkányi Óvoda és Bölcsőde 6 csoportja és a bölcsődei csoport, „huszárképzésen” vehetett részt a felsőtárkányi Karap Tanyán.

Huszárképzésen jártak a felsőtárkányi gyerekek
Forrás:  Beküldött fotó

– A huszárképzés több állomásból tevődött össze. A gyermekeknek lehetőségük nyílt végig haladni egy mozgásfejlesztő akadálypályán, melyet ügyességi- és logikai készséget fejlesztő feladatok színesítettek. Rövid betekintést nyerhettek a lovastanya életébe, valamint lóra is ülhettek Szepesi Réka óvodapedagógus, lovasoktató jóvoltából – közölte az intézmény.

Feladataik is voltak a tanyán
Forrás:  Beküldött fotó

Az ügyes és bátor huszár növendékek jutalma egy érem volt, melyet mindenki büszkén a nyakában viselt. Az intézmény tájékoztatása szerint a Karap Tanya tulajdonosa, Karap Péter nagylelkű felajánlása biztosította a projekt sikeres megvalósulását: élményekkel gazdagodva tértek vissza az óvoda falai közé bízva abban, hogy máskor is részük lehet hasonlóan interaktív programban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában