Irányított véradás

2024.03.23. 14:00

M3-ason megsérült kollégájuknak kérnek segítséget az útfenntartók

Súlyosan megsérült kedden egy balesetben az MKIF egyik munkatársa. Az M3-ason megsérült munkást mentőhelikopterrel szállították kórházba, a férfi számára irányított véradással adhatunk segítséget.

Heol.hu

- Kedves Utazók, Követőink! - kezdi bejegyzését a MKIF Zrt. - Az ország útja Facebook-oldalán. Mint írják, a keddi baleset után, amiben kollégájuk is megsérült, nagyon sok kedves, érdeklődő üzenet érkezett. Az M3-aon megsérült férfi családjával is egyeztettek, és most irányított véradásban kérik a segítséget, hogy kollégájuknak segítsenek. 

Az m3-as autópályán súlyos srülést szenvedett közutasnak segíthetünk irányított véradással
Az m3-as autópályán súlyos srülést szenvedett közutasnak segíthetünk irányított véradással
Forrás: MKIF Zrt. - Az ország útja/Facebook

Mint portálunk is írta, súlyos állapotban vitte a mentőhelikopter kórházba az MKIF Zrt. munkatársát, amikor egy kamion árokba lökte brigádszállító autójukat az M3-as autópályán. A jármű a leállósávon, figyelmeztető jelzés használata mellett forgalomterelés előjelzését végezte.

Mint mostani bejegyzésükben írják, hétfőtől vércsoporttól függetlenül lehet vért adni az ország bármelyik vérellátó központjában.

Kiemelik, hogy fontos a véradásnál megadni a munktársuk nevét és a TAJ-számát, amelyet a posztban meg is oszottak.

- Előre is köszönjük, hogy hozzájárultok egy szerető családfő és egy kitartó barát, kolléga mihamarabbi felépüléséhez! - teszik hozzá a bejegyzésben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában