Eger a büszkeség városa

2024.03.07. 19:34

Németh Szilárd Egerben járt

Németh Szilárd kormánybiztos csütörtökön az egri Polgárok Házában járt.

Heol.hu

A Heves vármegye 1-es számú választókerületének csütörtöki közleményéből kiderült, Németh Szilárd kormánybiztos aznap Egerben járt és azt mondta, Eger a büszkeség városa, az itt élők pedig megérdemlik, hogy olyanok vezessék a várost, akik mindent megtesznek a fejlődésért, innovatívak és tettre készek. Ilyen Vágner Ákos, a Fidesz egri polgármesterjelöltje, írták.

Németh Szilárd
Németh Szilárd parlamenti államtitkár, a Fidesz alelnöke 
Forrás: Lénárt Márton

Németh Szilárd hangsúlyozta az is, hogy a Fidesz egri csapatát most olyan értékek tartják össze, amelyek mentén hitelesen tudnak együttműködni. Hozzátette: „Eger olyan történelmi múlttal rendelkezik, melynek bátran nekivethetjük a hátunkat. A múlt érték, ebből erőt és hitet merítve építhetjük a város jövőjét is.”

Németh Szilárd kifejtette, óriási tétje van a júniusi önkormányzati választásnak, Egerben Vágner Ákos és csapata az, amely akar és képes is Egerért dolgozni, tud sikeres polgári közösséget építeni, s a stagnálás helyett fejlődő pályára állíthatja Egert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában