Közös munka

2024.03.08. 17:00

Teddy hengert ragadtak a szilágyis tanárok +fotók, videó

Workshopot tartottak, főztek és festettek is a tanítás nélküli munkanapon a Szilágyi tanárai.

Szabadi Martina Laura

Tantestületi csapatépítő napot tartott március 8-án az Egri Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégium. Rázsi Botond Miklós az iskola igazgatója elmondta, délelőtt megvitatták az iskola életét, munkamenetét érintő problémákat, utakat kerestek a megoldáshoz, majd közösen főztek, illetve teddy hengert ragadtak.

teddy hengert, festés, logó, szilágyi gimi
Teddy hengert ragadtak a szilágyis tanárok
Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

Teddy hengert ragadtak, nőnapoztak, egyeztettek

– Egyszerre könnyed, de mégis munkával teli napot terveztünk. Reggel nőnapot tartottunk majd, feldolgoztuk az előző hetekben gyűjtött megbeszélendő feladatokat, problémákat. Csoportosítottuk, tematizáltuk és kiválasztottuk a legfontosabbakat, majd megbeszéltük. Szó volt például a kollégium és a gimnázium együttműködéséről, arculati kérdésekről, az emeltszintű oktatás megoldásairól – mondta.

Kiemelte, hogy délután közösen főztek a tanárok, csapatépítő napot is tartottak.

– Minden személyre ezer forint jutott és csapatokat alkottak a munkatársak. Itt helyben kellett ebből az összegből ebédet készíteni amit zsűriztünk és pontozzunk – tette hozzá. Az iskola 70 éves fennállásának alkalmából az intézmény új logóját is felfestettük közösen a gimnázium udvarára. Az évforduló mentén az iskola idén számos programmal készül. Az igazgató elmondta, készül egy interjúsorozat egykori szilágyis diákokkal, illetve olyan családokat is megszólaltatnak, akik több generáción keresztül kötődnek például az iskolához.

– Egy vetélkedő formájában is megemlékezünk, tervezünk egy 70 kilométeres jubileumi túrát, illetve az idei Erzsébet napon is az évforduló jegyében telik a gála, mostani és volt diákjainkon keresztül megmutatva iskolánk erejét és értékeit – osztotta meg portálunkkal.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában