Helyi közélet

2024.03.28. 14:35

Újabb MOL-benzinkút nyílik a 21-es főút mellett

Szurdokpüspökinél a Széchenyi Terv Plusz keretében készült el az üzemanyagtöltő állomás

Tari Ottó

A Heves vármegyei megyehatár közelében, Szurdokpüspökinél nyit üzemanyagtöltő állomást a Jevcsák Oil Kft. A 21-es főút melletti beruházás a Széchenyi Terv Plusz keretében, a Magyar Kormány és az Európai Unió társfinanszírozásában, 125,3 millió forint feltételesen visszatérítendő támogatásból valósul meg.

A töltőállomás bejárása
 Beküldött fotó

A töltőállomás műszakilag teljesen elkészült. Jelenleg az apróbb csinosítások – a zöldterület kialakítása, az üzemeltetéssel kapcsolatos „finomhangolások” zajlanak. Amint a használatbavételi engedélyek megérkeznek, a vásárlók is igénybe vehetik a töltőállomás és az autómosó szolgáltatásait.

A projekt bejárásán részt vett Becsó Zsolt, a választókerület országgyűlési képviselője, Skuczi Nándor, a Nógrád Vármegyei Közgyűlés elnöke, Pintér Ervin szurdokpüspöki polgármestere, Csoór Tibor, a Jevcsák-cégcsoport létesítményvezetője, valamint Leskó Tamás üzemeltetési és fejlesztési igazgató.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában