Jótékonyság

2024.03.03. 15:25

Városbál Hatvanban: több mint ötmillió forint gyűlt össze az óvodák számára

A hatvani óvodák kapták meg az elmúlt hétvégén megtartott jótékonysági esemény bevételét. A városbálon több mint ötmillió forint gyűlt össze.

Tari Ottó

A településen hét óvoda működik, így mindegyik intézmény 733 ezer forint juttatásban részesült a városbál jóvoltából. Az összeget a városházán adták át az intézményvezetőknek.

városbál, jótékonyság, óvoda
A hatvani városbálon több mint ötmillió forint gyűlt össze az óvodák számára
Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

Mint megírtuk, az elmúlt hétvégén a Nagy Endre Rendezvényteremben tartották meg az idei városbált. A programban ebben az évben is volt sztárfellépő, így Zsédenyi Adrienn énekesnőt hallhatta a közönség. Az esemény fő célja most is a jótékonykodás volt, ezúttal a hatvani óvodáknak gyűjtöttek. Horváth Richárd polgármester közölte: fontosnak tartja, hogy biztosítsák a hatvani gyermekek megfelelő környezetben való nevelkedését.

– Fontosak az óvodák, hiszen a gyermekekért vannak, akik a jövőt jelentik. Gondoskodnunk kell arról, hogy megfelelő körülmények között nevelkedjenek és megkapják mindazt, ami az egészséges fejlődéséhez szükséges – mondta. Tarsoly Imre önkormányzati képviselő úgy véli, a rekordösszegű bevétel jól mutatja, hogy a hatvaniak számíthatnak egymásra és a jó ügy mellé állnak.

A városbál megrendezése hagyománynak számít Hatvanban. Az elmúlt évek során támogatták már a Fogyatékkal Élők Nappali Intézményét, a hatvani mentőszolgálatot, a Szociális, Gyermekjóléti és Egészségügyi Szolgálat Védőnői Szolgálatát, a gyermekorvosi rendelőket, valamint a Hatvan Város és Környéke Mozgáskorlátozottainak Egyesületét is.

 

 


 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában