Fekete Zaj a Mátrában

2024.04.23. 10:24

A Fekete Zaj Fesztiválon olyan történik nyáron, ami az országban még sosem

A záró napon zenélő The Jesus And Mary Chain még sosem lépett fel Magyarországon. A brit alternatív rockzenekar a generációja egyik legmeghatározóbb bandája.

Szabó István

Tavaly is augusztusban dübörgött a Fekete Zaj Fesztivál

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czimer Tamas

Még több hónap van hátra az idei gyöngyös-sástói Fekete Zaj Fesztiválig a Mátrában, de az esemény közösségi oldalán már folyamatosan olvashatók az idei érdekességek.

– Alig vártuk, hogy megmutathassuk nektek az idei Zaj egyik headlinerét: generációja egyik legmeghatározóbb zenekara, a brit zenetörténet kiemelkedő alternatív rock/shoegaze alakja, az idén 40. évfordulóját ünneplő The Jesus And Mary Chain soha nem játszott még Magyarországon ez előtt, mi pedig büszkék vagyunk rá, hogy elhozhatjuk nektek a 15 éves Fekete Zaj záró napjára. A zenekar munkásságával mindig is a kívülállót, az oda nem illőt, a meg nem értettséget képviselte, ami tökéletesen belesimul a Zaj szellemiségébe – reméljük, hogy nektek is annyit jelent majd, mint nekünk. Találkozzunk a Mátrában augusztus 15-19. között! Legyen Zaj! – olvasható a Fekete Zaj Fesztivál Facebook-oldalán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában