Tehetségek

2024.04.23. 08:58

A legjobbak léptek színpadra a Miénk a Tér gálaestjén

Idén is kiváló műsorokkal léptek színpadra megyénk tehetséges diákjai az egész hetes művészeti fesztiválon. A Miénk a Tér Összművészeti Fesztivál a vasárnap esti gálaműsorral zárult, ahol az elmúlt hét legjobb előadásait láthatták az érdeklődők.

Hornyák Réka

A legjobbak léptek színpadra a Miénk a Tér gálaestjén

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Gál Gábor

Az EKMK Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház által szervezett Miénk a Tér Összművészeti Fesztivál célja, hogy lehetőséget kapjanak bemutatkozni és kibontakozni azok a Heves vármegyei általános és középiskolás diákok, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a különböző művészeti területeken. Idén április 15. és 19. között szervezték meg ezt a tehetségkutató fesztivált, melyet az április 21-i, vasárnapi gálaműsorral zártak le. 

A Bartakovics Béla Közösségi Házban káprázatos műsorokat láthattak a nézők, hiszen a Miénk a Tér Összművészeti Fesztivál Gálaestjén a fesztivál legkiemelkedőbb előadásaival léptek újra színpadra az előadók. A legügyesebb egyéni és csoportos fellépéseket láthatták a nézők a néptánc és népzene, a komolyzene, a mozgásművészet, a könnyűzene és a színház kategóriából is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában