Domoszlón hallgat a bank

2024.04.22. 07:58

Domoszlón nincs banki tájékoztatás: volt ATM, nincs ATM

Paulenka Richárd polgármester tájékoztatta a lakosságok a problémáról a pénzintézet helyett. Domoszlón 3-4 hét múlva ígéri a bank az új pénzautomata beüzemelését.

Szabó István

Előzetes tájékoztatás nélkül megszüntette Domoszlón a Deák tér 6. szám alatt található ATM automatát az MBH Bank Zrt., adta hírül a napokban lakossági tájékoztatójában Paulenka Richárd polgármester.

The,Girl,Is,Sad,And,Disappointed.,There,Is,No,Money
Megszüntették a domoszlói ATM automatát
Megszüntették a domoszlói ATM automatát (Illusztráció)
Forrás: Shutterstock

– A bankfiók 2022 decemberében történt bezárását követően az önkormányzat és a bank között elindult az automata új helyszínre – Kossuth út 35/A – történő áthelyezésének folyamata, amely során a pénzintézettől azt az információt kaptuk, hogy a szolgáltatás folyamatos lesz. A megszűnésről a Verpeléten lévő számlavezető bankfiókunk sem tudott, de maximális segítségnyújtásukról biztosítottak az új automata beüzemeléséig, ami előre láthatóan 3-4 hetet vesz igénybe – fogalmazott Paulenka Richárd.

A polgármester a közleményében kiemelte, hogy a szolgáltatást nem az önkormányzat nyújtja, és a bank helyett adnak tájékoztatást a kialakult helyzetről. Paulenka Richárd a lakosok türelmét és megértését kéri a szolgáltatás újraindulásáig.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában