Pénzhiány

2023.02.10. 11:26

Gyakran üres bankjegyautomata Domoszlón, emiatt sokan idegesek

A Takarékbank szerint az hoz megoldást, hogy hamarosan külső szolgáltató veszi át tőlük az ATM töltését.

Sz. Sz. I.

A közelmúlban panaszos levéllel fordult Paulenka Richárd, Domoszló polgármestere a Takarékbank Zrt-hez, mert a pénzintézetnek a település Deák terén található bankjegyautomatája gyakran üres. A polgármester arról tájékoztatott, hogy megérkezett a bank válasza, amelyben többek között az alábbi olvasható:

"A berendezés működését és a töltöttségi szintet a bankfiók bezárását követően verpeléti fiókunk látja el. A kritikus időszakokra –  a bérkifizetések vagy járulék utalások napjaira – a kollégáink különös tekintettel vannak. Mindazonáltal, az ügyfeleink készpénzfelvételi szokása alapján előfordulhat, hogy több, nagy összegű készpénzfelvétel esetén, egy adott napon belül, vagy egy hétvége folyamán kritikus szintre csökkenhet az ATM töltöttsége. Kollégáink a következő munkanapon, a töltöttség ellenőrzésekor általában gondoskodnak az ATM feltöltéséről."

A Takarékbank a válaszlevelében arról is tájékoztatott, hogy a közeljövőben külső szolgáltató veszi át az említett ATM töltését. Bíznak benne, hogy a kellemetlenségek hamarosan megoldódnak.

– Remélem, hogy az a bizonyos közeljövő hamar eljön és megoldódik a sokunkat érintő probléma – kommentálta a bank válaszát Paulenka Richárd.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában