Választás 2024

2024.04.04. 21:06

Bemutatták a Mi Hazánk Mozgalom egri képviselőjelöltjeit

Bemutatták a Mi Hazánk Mozgalom Egri Szervezete képviselőjelöltjeit, akik indulnak a júniusi önkormányzati választáson Egerben. Dr. Pápai Ákos nemcsak egyéni választókerületben, de polgármesterjelöltként is ringbe száll.

Szabó István

A MI Hazánk Mozgalom sajtótájékoztatóján bemutatták a képviselőjelölteket

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A Dobó téren tartott csütörtöki sajtótájékoztatón kiderült, hogy Bóta Sándor az 1. választókerület, Bognár Ignác a 2., Tóth István a 3., Póka Éva a 4., Botos Sándor az 5.,  Soóváry Tivadar a 6., Turán István a 7., dr. Pápai Ákos a 8., Varga Judit a 9., Linninger István pedig a 10. választókerület képviselőjelöltje.

Bognár Ignác, az egri szervezet elnöke arról beszélt, hogy aki a Mi Hazánk Mozgalom listájára szavaz, az tudja, hogy a hat parlamenti képviselőjük milyen értéket képvisel. 

– Mi ezt szeretnénk Egerben is továbbvinni. Nyílt lapokkal játszunk, tudja a szavazó, mit várhat el tőlünk. Valószínűleg rengeteg szórólapot fognak kapni a választók, azokon rengeteg ígéret lesz. Természetesen lehet azok között csemegézni, és ami jó, azt mi támogatni fogjuk, függetlenül attól, ki terjeszti a közgyűlés elé.Mi nem pártszimpátia alapján döntünk egy ügy mellett vagy ellene, hanem aszerint, hogy az használ Egernek vagy árt – hangsúlyozta Bognár Ignác.

Dr. Pápai Ákos már korábban bejelentette, hogy nemcsak egyéni választókerületben, de polgármesterjelöltként is ringbe száll.

– Egyfajta jelkép az, hogy mindannyian itt vagyunk. Erős, egységes csapat a miénk, gyakorlatilag 2018 óta. Ez a mi erőnk, a stabilitásunk. Ezt a stabilitást szeretnénk elhozni a város számára is pénzügyi értelemben, de a közbiztonság terén is. Sajnos, az egri lakók többsége nem tudja, mi a baj a városban. Mindenki fejlesztésekről ábrándozik, de valójában a legapróbb dolgokat kellene helyrehozni. Mélyről kell indulni, fontos, hogy az egriek ne építsenek légvárakat, hogy ne történjen meg az a csalódás, ami 2019 után történt. Nem fog megváltozni minden egyik napról a másikra, az itt élőknek össze kell szorítani a fogukat, és részt kell venniük a köz problémáinak megoldásában. Mi, nemzeti radikálisok mindig akkor tudjuk a legjobb megoldásokat megtalálni, amikor a körülmények nem túl rózsásak – emelte ki dr. Pápai Ákos.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában