Választás

2024.04.04. 16:49

Domán Dániel az MKKP polgármesterjelöltje Egerben

Mirkóczki Ádám hangfelvételii botránya kapcsán jelentette be a párt, hogy Domán Dániel lesz az egri jelöltjük.

Tóth Balázs

Domán Dániel is megméreti magát a választáson

Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt egri szervezete eddig Tarjáni Kristófot hirdette egri polgármester-jelöltként, azonban a párt csütörtöki közösségi oldalas bejegyzése szerint Domán Dániel lesz a jelöltjük. Domán Dániel már eddig is kampányolt, de párt nélküli aspiránsként. Ugyanakkor a helyi pártszervezet csütörtökön már megosztotta egy bejegyzését, bár nem nevezték meg jelöltként. Az MKKP facebook posztjában azért írt most Domán Dánielről, mert Mirkóczki Ádám polgármester célzottan tőle tagadott meg közérdekű adatokat a Lenkey ház felújítása kapcsán. Ebben a posztban írták meg azt, hogy Domán Dániel kutyapártos színekben indul polgármesterjelöltként és listavezetőként Egerben az önkormányzati választáson. Az MKKP április 7-én tart egész napos rendezvényt a megyeszékhelyen, Le Mariette európai parlamenti képviselő-jelölttel.

Eddig Domán Dániel, Oroján Sándor, Pápai Ákos és Vágner Ákos jelentette be indulását a polgármesteri székért, Mirkóczki Ádám még nem közölte, újraindul-e a tisztségért.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában