24 óra

2024.04.14. 11:45

Éjszakába nyúló vetélkedőn versengtek a gyöngyösi diákok +fotók

Gyöngyösön 4 iskola részvételével 24 órás vetélkedőt tartottak.

Heol.hu

Immár 6. alkalommal rendezték meg Gyöngyösön Aludj máskor elnevezésű vetélkedőt. Négy intézmény versenget egymással: 3 gyöngyösi valamint egy budapesti intézmény. A Berze Nagy János Gimnázium, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Károly Róbert technikum és a Vak Bottyán János gimnázium illetve a fővárosi Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnázium tanulói a Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnokban és a városban mérkőztek 24 órán át kreatív és ügyességi feladatok megoldásával, alvás nélkül. A verseny témája a varázslók háza volt, így jelmezt is öltöttek a fiatalok.

Éjszakába nyúló vetélkedőn versengtek a gyöngyösi diákok
Éjszakába nyúló vetélkedőn versengtek a gyöngyösi diákok
Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A vetélkedőt más városokban is megrendezik, a kezdeményezés célja,  az is, hogy a résztvevők megtapasztalják, egy csoport tudásának összegsége mindig magasabb a benne lévő egyének tudásának összességénél. Ez az élmény napjaink elmagányosodó tinédzsereire nagyon komoly hatást gyakorol. Az itt alakuló, vagy erősödő közösségek hosszú évekig lehetnek motorjai egy iskolai, vagy ifjúsági közösségnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában