Elvitték

2024.04.19. 11:11

Ismét hazavitte valaki az egri kerékpáros szervízpontot

Jó szolgálatot tennének a kerékpáros szervizpontok az Egerben biciklivel közlekedőknek, de ismét elvitte valaki a kiláncolt szerszámokat.

Szabadi Martina Laura

Ismét megrongálták a kerékpáros szervizpontot

Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Ismét hiányoznak a szerszámok a Kertész úton található kerékpáros szervízpontból. Valaki egyszerűen levágta és elvitte a bicikliseknek gyorssegítségként kihelyezett eszközöket.

Itt korábban szerszámok lógtak
Itt korábban szerszámok lógtak 
Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Korábban már a közgyűlésben is volt róla szó, hogy időről-időre eltűnnek a szerszámok a kerákpáros szervizpontból, mert levágják őket. Tavaly májusban pótolta az önkormányzat azt a 2022 ősszel átadott Töviskes téri kerékpáros közösségi szervízpontot, amelyről valaki szintén levágta a szerszámokat.

A tavalyi, 2023 májusi összefoglalónkban nem csak a szervizpontról számoltunk be, szinte minden hónapra jutott legalább egy hajmeresztő vagy érthetetlen cselekedet. Áprilisban valaki egy rendszám nélküli autóval lopott el két cserepes tuját egy Maklári úti ház elől. Az esetet rögzítette a ház térfigyelő kamerája, a tulajdonos feljelentést tett és sajtóvisszhangot is kapott az ügy. A tujatolvaj pedig 1 nap elteltével visszavitte a növényeket, kicsit odébb, egy üzlet elé tette le és egy üzenetet is mellékelt, amiben azt írta, az egész csak egy viccnek indult és egyébként sem tetszenek neki a tuják.

Akkoriban összetörtek egy buszmegállót is a Lajosvárosban és valakinek útjában volt egy buszmegálló is Egerben. Mostanában az autófeltörések  gyakoriak a városban, az északi részén. Korábban beszámoltunk róla, hogy Molnár Tibor képviselő-jelölt azt mondja, a Kallómalom utcai egykor szebb időket megélt, teljesen kivilágítatlan, parkolónak kinevezett kosárlabda pályán szinte minden hétre jut egy betört szélvédő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában