Közbiztonság

2024.04.13. 08:00

Motorokat lopnak, szélvédőket törnek a Felsővárosban a képviselőjelölt szerint

Molnár Tibor azt mondja, a Kallómalom utcai egykor szebb időket megélt, teljesen kivilágítatlan, parkolónak kinevezett kosárlabda pályán szinte minden hétre jut egy betört szélvédő.

Heol.hu

 A minap 2 motort loptak el fényes nappal a II. Rákóczi Ferenc út 2 különböző pontjáról. Rendszeresek az autófeltörések, és a lépcsőházi tárolók sorozatos feltörése is – tette közzé Molnár Tibor, aki a Felsővárosban képviselőjelölt.

– A Kallómalom utcai egykor szebb időket megélt, teljesen kivilágítatlan, parkolónak kinevezett kosárlabda pályán szinte minden hétre jut egy betört szélvédő. Felsővárosi családok, vállalkozások kerülnek nehéz helyzetbe nap mint nap. Mindez azért lehetséges, mert a Felsővárosnak évek óta nincs gazdája. Gál Judit képviselő-jelölt társammal úgy gondoljuk, elengedhetetlen a  térfigyelő kamerarendszer mielőbbi bővítése, a közvilágítás  rendbetétele és a rendőrségi jelenlét megerősítésén túl polgárőrség, városrendészet felállítása – emelte ki. Az esetekről érdeklődtünk a rendőrségnél, amint választ kapunk, beszámolunk róla.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában