Kerékpárosbarát munkahely

2024.04.11. 08:30

Kerékpárosbarát munkahely lett az MVM Mátra Energia Zrt.

A közlekedésért felelős tárca a címmel a kerékpározás népszerűsítését ismeri el.A kerékpárosbarát munkahely elismerés az eredményeket és fejlesztéseket is díjazza.

Szabó István

Kerékpárosbarát munkahely lett az MVM Mátra Energia Zrt.

Forrás: Facebook

Fotó: MVM Mátra Energia Zrt.

Ismét kerékpárosbarát munkahely lett a visontai MVM Mátra Energia Zrt., sikerrel elnyerte a Kezdő Kerékpárosbarát Munkahely 2023 címet, tájékoztatott közösségi oldalán kedden az energetikai cég. Közlésük szerint a közlekedésért felelős tárca ezzel a címmel kerékpározás szélesebb körben történő népszerűsítését ismeri el, valamint az elért kerékpárosbarát eredményeket és fejlesztéseket, melyek segítenek előmozdítani a fenntartható közlekedést és életmódot.

– Vállalatunk a társadalmi felelősségvállalási programja keretében folyamatosan támogatja a rendszeres sportolást, a testedzést a munkavállalók és családtagjaik részére. A kerékpáros közlekedés népszerűsítése érdekében egészségmegőrző programok és a Bringával a Munkába program is működnek – áll az MVM Mátra Energia Zrt. közleményében.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában