Választás 2024

2024.04.21. 12:00

Lázár János Eger legrégebbi csokiboltjában elárulta, mitől nyugszik meg + videó

Csütörtökön mutatta be programját Vágner Ákos egri fideszes polgármesterjelölt. Az esemény vendége Lázár János építési és közlekedési miniszter volt.

Heol.hu

Mint korábbi cikkeinkben írtuk, Lázár János volt a vendége Vágner Ákos polgármesterjelöltnek, aki csütörtökön mutatta be programját.  Lázár János arra kérte a fideszeseket, hogy fogjanak össze. Egri látogatásán egy videóban azt is elárulta a miniszter, mit tesz akkor, ha ideges, ami azért előfordul.  

Lázár János és Vágner Ákos Eger legrégebbi csokoládéboltját is meglátogatta
Lázár János és Vágner Ákos Eger legrégebbi csokoládéboltját is meglátogatta
Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A Magyar Nemzet is írt az eseményről. Kiemelték, hogy meglátogatta a város egyik legrégebbi csokoládéboltját Vágner Ákos társaságában. Mi egriek tudjuk: olyan hely ez, ahol a választás kényszerétől még Gombóc Artúr is zavarba jönne. Lázár János viszont megmondta, mi a kedvence... 

Mint az országos napilapban írják, a csokoládék közötti válogatás után Lázár János a bejegyzésében humorosan megjegyezte,

Nehéz volt a választás, június 9-én ennél azért könnyebb lesz

– utalva a közelgő önkormányzati és EP-választásokra. 

Az egri célokról Vágner Ákos és Lázár János a videóban elmondták, a terv a politikai viszályok felszámolása és a város érdemi fejlesztése.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában