Választás 2024

2024.04.23. 11:21

Mégsem indul újra a jól ismert képviselő Egerben

Mégsem indul Császár Zoltán a választáson. Hat ciklus után hagyja abba.

Heol.hu

Császár Zoltán tanácsnok-önkormányzati biztos, az Egységben a Város önkormányzati képviselője (Archív)

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

– Tisztelt választóim, barátaim, ismerőseim! Bejelentem, hogy a 2024-es helyhatósági választáson nem indulok, nem kívánok újból önkormányzati képviselő lenni! – közölte Császár Zoltán önkormányzati képviselő, tanácsnok közleményben kedden. Ez azért is meglepő, mert néhány hónapja még egy közgyűlési ülésen határozottan hangsúlyozta, hogy mindenképp indul, a választókörzetében ugyanis számítanak rá.

– Hálásan köszönöm mindenkinek város szerte eddigi támogatását, szeretetét. Soha nem felejtem a még élő és eltávozott szavazóimnak jóságukat, emberségüket. Kérem, tartsanak meg jó emlékezetükben. A jövőben családom szolgálata épp időszerű, hogy ne induljak hetedszer 6 megnyert választást követően. Egy jó feleség Mária, két csodálatos felnőtt fiú, Attila és Zoltán, egy drága unoka Ádám, ikertestvérem Császár Lajos és barátaim társasága lesz a fontos számomra. Az elmúlt években polgármestert, alpolgármestert és minden párt jelöltjét megelőztem 1998 – 2024 között választói akaratból. Köszönöm a hivatal minden dolgozójának segítségét, szeretetét. Októberig még képviselő vagyok és dolgozom. Ezt a 26 évet utánam lehet csinálni bárkinek, nem kell hozzá más, csak munka a város lakóinak tisztelete és a bátor kiállás – írta a közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában