Nyomvonalak

2024.04.12. 14:18

Megvan az egri elkerülő nyomvonala

A tervzsűri meghozta döntését a Egri Elkerülő út közösségi tervezés keretében kidolgozott nyomvonalváltozatokról. Megindult a nyomvonal tervezet(ek) környezetvédelmi engedélyeztetése.

Heol.hu

– Jó hír!  A közlekedési szakemberekből álló tervzsűri meghozta döntését a Egri Elkerülő út közösségi tervezés keretében kidolgozott nyomvonalváltozatok kapcsán! A döntés nyomán megindult a nyomvonal tervezet(ek) környezetvédelmi engedélyeztetése! – közölte dr. Pajtók Gábor országgyűlési képviselő közösségi oldalán.

Az elkerülő közösségi oldalán is közzétettek egy tájékoztatást: „A keleti elkerülő és a nyugati átkötés szakaszán - figyelembe véve a lakossági visszajelzéseket -, miniszteri döntés értelmében a külső nyomvonal kerül engedélyeztetésre, így ezen a szakaszokon a nyomvonalváltozaton belüli alternatívákról szavazott a tervzsűri. Felnémet elkerülő nyomvonalai kapcsán a teljes szakaszt érintően döntött a tervzsűri a szakmai javaslatokról. Az így kialakult nyomvonal -Felnémet esetében két nyomvonalváltozat- környezetvédelmi engedély megszerzése céljából a környezetvédelmi hatóságnak benyújtásra került. A végleges nyomvonalról részletesebben a későbbiekben a weboldalunkon (www.egrielkerulo.hu) adunk tájékoztatást”

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában