Nosztalgiaflotta arca

2024.04.23. 18:30

Kihirdették a Nosztalgia autóbusz-dekorációs pályázat győztesét

A győztes pályázati munkát a június 8-i hatvani Volánbusz Retró Napon lehet megtekinteni. A Volánbusz Nosztalgia autóbusz-dekorációs pályázatra idén több mint 90 pályázat érkezett.

Hornyák Réka

A Volánbusz Nosztalgia autóbusz-dekorációs pályázat díjazottjai és szervezői

Forrás: Volánbusz Zrt.

A Volánbusz Zrt. Kommunikációs Igazgatósága sajtóközleményben adta hírül, hogy megszületett a Volánbusz Nosztalgia autóbusz-dekorációs pályázatának eredménye. A díjazottak április 16-án egy ünnepélyes átadón vehették át nyereményeiket. 

A Volánbusz nosztalgia autóbusz-dekorációs pályázat győztese, Bordács Anna és a Volánbusz Zrt. vezérigazgatója, dr. Mosóczi László
A Volánbusz nosztalgia autóbusz-dekorációs pályázat győztese, Bordács Anna és a Volánbusz Zrt. vezérigazgatója, dr. Mosóczi László
Forrás: Volánbusz Zrt.

Mint írják, a zsűri több mint 90 kreatív és fantáziadús alkotásból választotta ki a győztes pályaművet, Bordács Anna grafikáját. Az első helyezés fődíja pedig nem más, mint hogy Bordács Anna munkája díszíti majd az idei, június 8-i hatvani Volánbusz Retró Nap fő attrakcióját, az Ikarus EAG 397.05-ös autóbuszt. 

A Nosztalgia autóbusz-dekorációs pályázatnak nagy tétje volt

A harmadik helyet, ezzel együtt pedig egy 20 ezer forint értékű ajándékcsomagot szerzett nyerte meg Kriván Tamás. A második helyen végzett és egy 30 ezer forint értékű ajándékcsomagot nyert Könözsi Gábor. Győztesként pedig Bordács Annát hirdették ki, akinek munkája díszíti majd a Volánbusz Retró Napon a fő attrakciót, emellett pedig egy 40 ezer forint értékű utazási utalványt és egy 10 ezer forint értékű ajándékcsomagot is nyert. 

Dr. Mosóczi László, a Volánbusz Zrt. vezérigazgatója, közlekedéspolitikáért felelős államtitkár úgy fogalmazott a díjátadón, hogy az első helyezett alkotása méltó emléket állít a hazai autóbusz-közlekedésnek és a közel 100 éves Volánbusznak. Elmondta, büszkék arra, hogy a győztes pályamű a jövőben a közlekedési vállalat méltán híres nosztalgiaflottájának legújabb járművén hirdeti majd a magyar autóbuszközlekedés páratlan történetét. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában