Önkormányzati támogatás

2024.04.08. 12:00

Önkormányzati támogatásra lehet pályázni Gyöngyösön

Civil szervezetek, intézmények, gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók, magánszemélyek is igényelhetnek segítséget. Az önkormányzati támogatás pályázatai Gyöngyös weboldalán találhatók.

Szabó István

Ahogy minden évben, úgy 2024-ben is számos pályázatot írt ki a gyöngyösi önkormányzat képviselő-testülete, illetve annak bizottságai. A városháza tájékoztatása szerint a pályázatok tartalmát a képviselők elfogadták, így azok megjelentek a város hivatalos oldalán.

Sokféle önkormányzati támogatásra lehet pályázni Gyöngyösön
Sokféle önkormányzati támogatásra lehet pályázni Gyöngyösön
Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Többek között helyi civil szervezetek, intézmények, gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók és magánszemélyek egészségügyi, szociális és környezetvédelmi feladatok ellátásához igényelhetnek önkormányzati segítséget. Az oktatási célú tevékenységek támogatására intézmények pályázatait várják. Megjelent a nyugdíjas és polgárőrszervezetek támogatására kiírt pályázat is. A városban működő nyugdíjas szervezetek működése, tevékenysége és programjaik segítésére 2,5 millió forint áll rendelkezésre, míg a polgárőr szervezetek 6 millió forintos keretösszegre pályázhatnak.  

Az érintettek levélben értesültek a lehetőségről. Még nyújthatók be pályázati kérelmek a védett értékek felújítását célzó pályázatra és a sporttevékenységek támogatására, áll a gyöngyösi városháza közleményében.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában