Közlekedés

2024.04.04. 07:23

Parkolót újítanak fel Egerben

Felújítják a Knézich Károly utca Tűzoltó tér felőli végén található parkolót. Az eddigi zúzottköves parkoló helyett aszfaltburkolatú tér jön létre.

Heol.hu

Az Eger-patak hídnál is zajlanak a munkálatok

Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

A Knézich Károly utca Tűzoltó tér felőli végén pakolófelújítás kezdődik, ahol az eddigi zúzottköves parkoló helyett aszfaltburkolatú tér jön létre – tájékoztatja a lakosságot Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata.

Az önkormányzat tájékoztatása szerint a kivitelezési munka forgalomkorlátozással nem jár, az érintett területet az építés idejére idén április 6-tól 8-ig – szombaton, vasárnap és hétfőn – lezárják, ott gépjárművekkel megállni nem lehet.

A parkoló április 9-én, kedd reggeltől lesz ismét használható. 

Mindeközben javában zajlanak a március közepén indult munkálatok a Tűzoltó térnél található Eger-patak hídnál is, ahol a kivitelezés során szigetelés csere, kiemelt járdaszegély felújítása, a hídkorlát cseréje, betonjavítás, kocsipálya víztelenítése, vizsgálólétra építése történik és a híd aszfaltburkolata is megújul. Mint arról korábban beszámoltunk: a munkálatok ideje alatt március 18-tól várhatóan 2 hónapon keresztül az érintett szakaszon félpályás útlezárásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában