Posztolj verset!

2024.04.11. 09:40

Posztolj verset az utcára Abasáron!

Kitelepült standon várja április 11-én az irodalombarátokat az abasári közösségi ház. Posztolj verset, hogy mások is olvashassák, emeli ki a szervező.

Szabó István

Posztolj verset az utcára! elnevezéssel intézett felhívást az abasáriakhoz a helyi Saári Közösségi Ház és Könyvtár, számolt be portálunknak Markó Anita intézményvezető. 

Az abasári könyvnyúl már húsvét óta a kemence mellett hirdeti a könyvbörzét. Posztolj verset - hirdeti
Az abasári könyvnyúl már húsvét óta a kemence mellett hirdeti a könyvbörzét. Posztolj verset - hirdeti
Forrás: Saári Közösségi Ház és Könyvtár/Facebook

– A felhívás célja az, hogy együtt ünnepeljük április 11-én a Magyar költészet napját. Arra ösztönözzük az abasáriakat, hogy helyezzenek el egy vagy több magyar verset a község utcáin bárhol, ahol mások is olvashatják. A közösségi ház szabadtéri kitelepüléssel is készül a jeles napra. Csütörtökön reggel 9-től 17 óráig kereshető fel a standunk az Iskola úton, a kemence mellett. Az érdeklődők elszavalhatják, de le is írhatják kedvenc költeményeiket, vers-kvízt tölthetnek ki, válogathatnak a könyvbörzén. Lehetőség lesz megzenésített versek hallgatására, vagy akár egy kényelmes fotelben elhelyezkedni olvasni – részletezte Markó Anita.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában